Hoe wil je e-books lezen?

Als lid van de Bibliotheek Hoorn kun je gratis e-books lenen: 10 e-books per keer en een onbeperkt aantal e-books per jaar via de online-bibliotheek app

 

Op je e-reader

De online Bibliotheek heeft een collectie van zo'n 20.000 e-books. Het grootste gedeelte daarvan is óók geschikt voor de e-reader.

Hoe werkt het?

Op je tablet of smartphone

Wil je e-books lezen op je telefoon of tablet? Dat kun je vanaf nu doen in de nieuwe online Bibliotheek-app. Deze vervangt per 8 september de app 'E-books'.

Hoe werkt het?

Op je computer

Je kan onze e-books ook lezen op je laptop of pc. Daarvoor heb je verbinding met internet nodig.
 

Hoe werkt het?

E-book spreekuur

Lukt het niet om de e-books van de bibliotheek op je tablet of e-reader te zetten of een account aan te maken op het e-bookplatform? Of heb je een andere vraag over het lenen van e-books van de bibliotheek? Kom dan naar ons e-book spreekuur. Onze e-book adviseurs geven je graag persoonlijke, een-op-een uitleg en technische ondersteuning. De uitleg is gratis.

Wat is een e-book spreekuur?

Hulp nodig bij het lenen van e-books?

Als het niet lukt om aan te melden of een e-book te lenen, neem dan contact op met de Bibliotheek Hoorn of met het webcare team van de online Bibliotheek via

Facebook (https://www.facebook.com/bibliotheek/) of

Twitter (https://twitter.com/bibliotheek)

of vul het contactformulier in (https://www.onlinebibliotheek.nl/klantenservice/contact/e-books.html).

Het webcare team is in de regel van 09.00 – 23.00 online om je te helpen. Met name de respons viaFacebook en Twitter is zeer kort (max. 10 minuten).